Wij bezorgen alle soorten pakketten

Heeft u een pakket dat bezorgd moet worden in de regio Apeldoorn, ergens anders in Nederland of zelfs in een uithoek van Polen? Uw koerier uit Apeldoorn levert door heel Europa! Verder kunt u voor het bezorgen van al uw soorten pakketten bij ons terecht. Wij zijn uw koerier, uw transporteur, uw nachtdistributeur, uw warehousingpartner, uw detacheringsbedrijf voor het bezorgen van elk pakket en uw partner in uw shoplogistiek. Kortom: wij zijn hét transportbedrijf voor u. Wij zorgen ervoor dat het bezorgen van uw pakket van begin tot eind goed wordt geregeld.

Een beveiligd pakket bezorgen

Heeft u een waardevol pakket? Wij zijn gespecialiseerd in het bezorgen van waardevolle pakketten in de regio Apeldoorn, waarbij extra veiligheidsvoorzieningen kunnen worden getroffen. Een aantal van de voertuigen in het wagenpark in Apeldoorn is voorzien van satellietsystemen waarmee de wagens 24 uur per dag gevolgd kunnen worden. Ook zetten wij indien nodig dubbele bemanning in, of een surveillanceauto.

Voorwaarden bij pakket bezorging

Op alle pakket bezorging door uw koerier in Apeldoorn zijn van toepassing: de algemene vervoercondities (AVC), de algemene opslagvoorwaarden en betalingsvoorwaarden. Verder hechten wij veel waarde aan milieu, mens en leefomgeving. Bij de aanschaf van transportmiddelen concentreren wij ons op milieuvriendelijke, veilige en comfortabele auto’s. Dit beleid vormt de basis van hoe wij op een verantwoorde manier willen omgaan met mensen, samenleving en het milieu.

De belangrijkste kenmerken van onze pakket bezorging in een notendop:

  • 24/7 bereikbaar
  • Goede prijs/ kwaliteitsverhouding
  • Flexibel inzetbaar
  • Zicht op de status van het bezorgen van uw pakket (black box)
  • Duidelijke facturatie, geen verrassingen